Quatre anys de bloqueig

02/03/2020

Amb el canvi de normativa de terrasses singulars al passeig de Sant Joan, el 2016 el Jaume Borràs va denunciar que el seu quiosc quedava ofegat. Entre les alternatives que li van donar hi havia esperar a una reordenació de les terrasses o bé optar per un canvi d’ubicació, i es va decidir per aquesta segona opció. Quatre anys després, el Jaume encara no sap del cert què passarà amb el quiosc que segueix al mateix lloc, davant del número 4 del passeig de Sant Joan.

Jose Luis Sánchez 

El setembre del 2016 el districte es va comprometre a donar solució al quiosc del Jaume Borràs Morera, que havia quedat bloquejat per taules i cadires amb la nova normativa de terrasses singulars. El 2017 es va acordar un trasllat però s’ha anat endarrerint arran de les queixes dels veïns de la finca situada al passeig de Sant Joan número, 2, on s’havia de reubicar, preocupats perquè no es fes un coll d’ampolla a la sortida de l’estació d’Arc de Triomf, malgrat que l’Ajuntament ja tenia l’espai reservat.

Segons el quiosquer, extraoficialment, l’Ajuntament li ha dit que no hi haurà trasllat, però no pot emprendre cap acció legal perquè no ho té per escrit. Borràs considera que és una “decisió política” perquè si abans era factible el canvi no entén perquè ara ja no ho és. Per evitar que el seu cas quedi en un calaix, s’ha vist obligat, diu, a anar a l’Audiència Pública. Assegura que fa quatre anys que queda lluny del pas de la gent i si no hi ha trasllat diu que es veurà forçat a tancar per falta d’ingressos.

 

El districte de l’Eixample informa que hi ha prevista una reunió amb el titular i l’Àrea de Patrimoni, de la qual depenen els quioscos, per tal de trobar la solució més adient tant per al titular com per a la mobilitat de la zona. De moment, però, encara no hi ha data per a la trobada.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 10/03/2022
    El passat diumenge 6 de Març va tenir lloc la 3ª jornada de protestes dels venedors de premsa de Barcelona; aquestes consisteixen en no vendre ni un exemplar de “El País” del diumenge en qüestió.
    Arxivat a: General
  2. 20/08/2021
    L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.

Núvol d'etiquetes