Col.leccionables

06/09/2019

Volem posar en el vostre coneixement el estat de les reunions i converses que des de la Comissió Nacional de Venedors hem mantingut amb les principals editorials.

Com be ja saps, ja fa temps PLANETA va establir el sistema Reserva Garantitzada, per donar la possibilitat als nostres clients de rebre les col.leccions en el punt de venda de forma segura, sistema que desprès va implantar SALVAT.

Les diferents Associacións hem estat treballant de forma individual per millorar aquest tipus de subscripcions i que estiguin en igualtat de condicions envers els subscriptors directes.

En les últimes reunions mantenides entre aquests editors i la Comissió Nacional de Venedors s´ha parlat d´incloure les subscripcions Premium dins de la Reserva Garantitzada, quedant pendent acabar de definir la manera exacta d´accedir a aquestes.

Lamentablement la editorial RBA no treballa en aquesta línea, tot i sent la única que no ha establert el sistema de Reserva Garantitzada, no contempla la possibilitat de fer-ho com tampoc subscripcions en el punt de venda amb les mateixes condicions que els subscriptors directes.

La nostra obligació com APVPBP es posar-vos en coneixement dels acords i per desgràcia desacords amb els nostres proveedors.

Junta directiva APVPBP.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 30/03/2020
    L´editorial Pasatiempos Megastar ens ha fet arribar la circular que compartim amb vosaltres.
    Arxivat a: General
  2. 30/03/2020
    Un associat/da anònim ens ha enviat aquet poema.
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes