Caixers Automàtics

Vista trasera
Vista trasera
Vista lateral
Vista lateral
25/07/2019

L´empresa USP està oferint la instal.lació d´un caixer automàtic(ATM) als punts de venda.

Benvolgut/da associat/da:

 

L´empresa USP està oferint als punts de venda la instal.lació d´un caixer automàtic (ATM)en el punt de venda a canvi        d´una remuneració mensual.

L´Ajuntament de Barcelona no ha rebut cap sol.licitud d´autorització per instal.lar aquests caixers automàtics i començarà a sancionar als punts de venda on ja estiguin instal.lats, en el cas de quioscs recordem que l´estructura es de titularitat municipal i que per fer una modificació exterior d´aquesta s´ha de sol.licitar permís a partrimoni i paisatge urbà, per el que fa a les botigues aixó últim no els afecta peró tots els caixers automàtics necessiten pagar un cànon    d´ocupació de via pública, segons les converses mantingudes amb l´Ajuntament de Barcelona USP no comta amb cap dels permisos.

Des d´aquesta associació (la teva) hem iniciat les converses per legalitzar aquesta nova font d´ingressos.

Es per aixó que us demanem que suspengueu qualsevol negociació o tracte que hagueu començat en aquest sentit, ja que de moment es il.legal al no tenir l´autorització de l´administració, en aquest cas l´Ajuntament de Barcelona.

Us mantindrem informats del desenvolupament d´aquest assumte. 

Actualitat

Núvol d'etiquetes