El quiosc de la plaça Imerial Tarraco te els dies comtats.

20/08/2021

L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.

Lamentablement l'històric quiosc de la plaça Imperial Tarraco que porta acompanyant als tarragonins des de 1967 te els dies comtats, aquí teniu l'enllaç a la noticia completa al web de la "Agrupación Nacional de Vendedores de Publicaciones" de la que la teva associació en forma part,

-ANVP

Actualitat

  1. 20/08/2021
    L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.
  2. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes