L'associació surt a la radio

25/03/2021

El passat 17 de Març la APVPBP va participar en el programa "De boca a orella" de Radio 4

Arran d'una carta publicada a "La Vanguardia" el programa "De boca a Orella" dirigit per Silvia Tarragona  en la seva edició del passat  dimecres 17 de Març es fa ressò de la problemàtica existent en el nostre sector, en aquest programa adjunt podeu escoltar les diferents visions del sector, el nostre Vicepresident Jordi Bastardas va poder posar sobre la taula una de les moltes problemàtiques reals que patim, així com tambè Josep Giménez de Diverscoop explicant la visió del sector i el projecte que porten a terme amb l'Ajuntament. En primer lloc el programa dona veu a una treballadora d'aquets nous models de negoci que han aparegut recentment dins del col·lectiu, en segon lloc parla David Vidal director del departament de mitjans,comunicació i cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona on tambè dona el seu punt de vista.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 10/03/2022
    El passat diumenge 6 de Març va tenir lloc la 3ª jornada de protestes dels venedors de premsa de Barcelona; aquestes consisteixen en no vendre ni un exemplar de “El País” del diumenge en qüestió.
    Arxivat a: General
  2. 20/08/2021
    L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.

Núvol d'etiquetes