Tanca la publicació LOVE

25/09/2020

La publicació setmanal anuncia que deixarà d´editar-se.

El grup editorial V es veu  obligat a tancar la revista LOVE, tal i com han comunicat en prensa (digital), degut a la baixada de vendes han considerat renunciar a la contiunuitat de la capçalera. Així donç aquest mes se septembre deixarà d´editar-se, que no s´et passi a l´hora de fer les devolucions.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General
  2. 25/03/2021
    El passat 17 de Març la APVPBP va participar en el programa "De boca a orella" de Radio 4
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes