Campanya de la "Agrupación Nacional de Vendedores de Publicaciones"

07/09/2020

La ANVP ha posat en marxa una campanya de defensa del punt de venda de premsa.

La ANVP (Agrupación Nacional de Vendedores de Publicaciones), ha posat en marxa una campanya per defensar i donar valor als punts de venda de premsa, aquesta campanya consisteix en un video que compartim amb vosaltres i que demanem que en feu difussió, com sabeu fa anys que el nostre sector no passa per un dels seus millors moments, la societat esta en constant evol·lució i nosaltres tenim reformes pendents des de fa temps.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 20/08/2021
    L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.
  2. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes