Revista Woman Agost

22/07/2020

Volem informar-vos que en l´edició d´aquest mes de la revista Woman surt una companya.

Benvolguts associats/des,

En la edició del mes d´Agost de la revista Woman surt una companya venedora de premsa dins del reportatge que dediquen a les dones essencials durant la pandemia que estem vivint, i aprofitem aquest mitjà de comunicació per compartir-ho amb tots vosaltres.

Actualitat

  1. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General
  2. 25/03/2021
    El passat 17 de Març la APVPBP va participar en el programa "De boca a orella" de Radio 4
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes