Diada de Sant Jordi 2020

23/04/2020

Dins de la excepcionalitat de la situació es Sant Jordi

Avui celebrem la Diada de Sant Jordi degut a l´excepcionalitat del moment es més important que mai posar-hi de la nostra part, com demostra la nostra companya, volem agraïr-li tot el seu esforç, així com felicitar-vos a tots i totes i molt especialment als Jordis i Jorgines.

 

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General
  2. 25/03/2021
    El passat 17 de Març la APVPBP va participar en el programa "De boca a orella" de Radio 4
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes