Carta Diari Ara

23/04/2020

Compartim amb vosaltres la carta que ens ha enviat Esther Vera Directora del Diari Ara

Ens complau compartir amb tots vosaltres la carta que ens ha enviat la Directora del Diari Ara Esther Vera, es d´agraïr que en aquets moments es reconegui l´esforç que fem el col·lectiu per fer tot el que esta al nostre abast per alleugerir aquets díes que anem superant, moltes gràcies a tots/es.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 06/04/2021
    La crisi específica del nostre sector ens obliga a replantejar-nos el nostre model de negoci, els quioscs al ser propietat municipal tenen l'obligació d'adaptar el plec de condicions actual abans de …
    Arxivat a: General
  2. 25/03/2021
    El passat 17 de Març la APVPBP va participar en el programa "De boca a orella" de Radio 4
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes