Alteracions COVID-19

11/03/2020

Davant la situació d´excepcionalitat que estem vivint, es possible que alguns associats/des tinguin que tancar el seu punt de venda per confinament o per baixa mèdica.

Benvolguts/des,

En el supòsit que tingueu que tancar el vostre punt de venda per haver estat contagiats amb el COVID-19 o estar en situació de confinament cal que ho comuniqueu immediatament a l'Associació i, en quan disposeu del document, cal que envieu el comunicat de baixa o el justificant mèdic que ho acrediti al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Des de l'Associació es notificarà el tancament del vostre punt de venta a totes les distribuidores per demanar el tall del servei d'immediat. Excepcionalment, les distribuidores us permetran fer les devolucions fora de termini.

Tanmateix us enviem un enllaç amb informació del coronavirus redactada pel Departament de Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/  

Ben cordialment,

La junta Directiva.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 10/03/2022
    El passat diumenge 6 de Març va tenir lloc la 3ª jornada de protestes dels venedors de premsa de Barcelona; aquestes consisteixen en no vendre ni un exemplar de “El País” del diumenge en qüestió.
    Arxivat a: General
  2. 20/08/2021
    L'històric quiosc de la transitada plaça Imperial Tarraco no veurà renovada la seva concessió.

Núvol d'etiquetes