Hola Barcelona

19/07/2019

Ja tenim disponibles els titols Hola Barcelona a l´Associació

Ja podeu trobar els titols Hola Barcelona de 48 hrs(15.20€ P.V.P.) i 72hrs(22.20€ P.V.P.),amb una comissió del 6% existeixen 4 tipus d´aquests titols de moment hem començat per aquests per que son els que tenen mès rotació, els podeu sol.licitar en múltiples de 5 es a dir 5-10-15 etc.

Des de la Junta volem agraïr la predisposició per part de TMB per que poguem vendre aquests titols, fins ara nomès estaven disponibles al les màquines del Metro.

El sistema de facturació es l´habitual. Per a qüalsevol dubte o consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aprofitem l´ocasió per animar-vos a que ens feu arribar les demandes dels vostres clients per poder donar-vos sol.lució així com per oferir-ho a la resta de punts de venda associats.

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 08/09/2019
    L´empresa CHIMPY porta treballant a Suïssa des de 2014, amb punts de venda que serveixen fins a 50 bateries al dia, van començar a princípis d´any a Alemanya i aquest Octubre comencen a Barcelona.
    Arxivat a: General
  2. 06/09/2019
    Volem posar en el vostre coneixement el estat de les reunions i converses que des de la Comissió Nacional de Venedors hem mantingut amb les principals editorials.
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes