NOTA INFORMATIVA Suscripcions, MARINA.

27/05/2018

Us informen de que Marina Press ha detectat que alguns companys.........

Benvolguts companys,

Us informen de que Marina Press ha detectat que alguns companys en determinats diaris passen pel datàfon més targetes de subscripció que exemplars tenen en servei. És a dir, com a exemple, passen 3 subscriptors del Mundo Deportivo però en reben 2 diaris en total. 

Han decidit que a partir d'ara tots els excedents els facturaran. Pel que fa a La Vanguardia, tindran en compte el nombre total d'exemplars rebuts, sense fer distinció entre idiomes perquè entenen que hi ha subscriptors que canvien l'idioma (és a dir, tenen en català però agafen el castellà o a l’inrevés) o que s'acaba un idioma i agafen de l'altre. 

Si rebem més informació, com sempre, us mantindrem informats.

Salutacions

Arxivat a: General

Actualitat

  1. 05/12/2019
    L´Associació ha fet participacions de la loteria de Nadal i d´una fantàstica panera valorada en 2400€
    Arxivat a: General
  2. 02/12/2019
    El passat 20 de Novembre els/les companys/es van celebrar una reunió de Junta ordinària
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes