NOVA PÀGINA WEB - CRISTINA ANÉS

29/11/2017

Us dono la benvinguda a la nova pàgina web, esperant que sigui una nova eina de comunicació entre tots nosaltres.

Aquesta Junta ¡ jo mateixa volem una associació més oberta ¡ més participativa, on tots puguem contribuir dintre dels nostres drets ¡ obligacions, dins d'un marc de respecte ¡ tolerància cap aquells professionals, treballadors ¡ companys que estem portant aquesta Associació.

El responsable d'aquesta web i el que portarà la pàgina és el company de Junta Ramón Almoguera, us podeu adreçar a través (Necessites javascript per veure aquest correu-e)..

Fa una mica més de 2 anys que estem dirigint l'Associació, ¡ som conscients que falta encarà molta feina a fer i projectes que assolir. I amb això estem, no està sent una feina fàcil, hi ha hagut molt feixucs de resoldre i d’altes que s'estan assolint. I des d’aquí us convido a que ens doneu el vostre ¡ les vostres suggeriments i/o davant de qualsevol problema referent a l'oficina, a través de la nostra companya Marga Cespedes Vicepresidenta, que és la responsable dins la Junta d'aquesta àrea (vegeu àrea oficina).

Pel que fa al dia, dia de la nostre feina, els problemes amb distribuïdors, Ajuntaments o qualsevol altre dubte, esta el capdavant l’Elena Freixes, esta tots el dimarts el matí i dijous tarda estan ala vostra disposició els companys de Junta. (vegeu àrea distribuidors).

Un tema que es primordial és la salut econòmica de la nostre entitat. Feina que porta el tresorer Tomás Garcia amb l'assessorament del nostre gestor empresa Alfagest. Qualsevol problema al respecte pel que fa a temes de quotes, fiscals, etc... podeu adreçar-vos a ell.

Un altre tema que aquesta Junta té com prioritari es la comercial. Jordi Bastardas és el company de Junta que porta l'àrea. Es important la col•laboració de tots nosaltres per poder assolir noves vies d'ingressos pel nostre sector i per l'associació. Aquí hem començat a treballar amb una empresa consultora, per poder trobar aquestes noves vies. Esperem amb breu poder donar sortida els nostres projectes i a nous productes, des d'aquesta web anirem informant de tots aquests moviments. Per poder tenir qualsevol suggeriment amb el Jordi vegeu àrea comercial.

Un altre punt que vol tornar a posar en marxa es la relació d'enllaços. Creiem que és molt important el tracte personal davant de qualsevol noticia o problema que pugui sortir d'última hora. Aquesta àrea la porta en Jordi Rizo. (vegeu àrea enllaços).

Sabeu que tenim el servei Jurídic del despatx del advocat Sr. Codina i Sr. Jordi Cantera, molts de vosaltres ja el coneixeu. El dia de visita són tots els dimecres per la tarda, preferentment amb cita prèvia.

Així mateix tenim el despatx d'assessoria fiscal Alfagest, al capdavant esta el Sr. Sala ¡ la Sra. Llobet, que també te dia d'assessorament els dimecres tarda (millor demanar hora ), ¡ un correu on podeu adreçar-vos per qualsevol dubte.

També tenim el Secretari de la Junta Máximo Frutos, molts ja el coneixeu i el seu càrrec dins la Junta és de màxima responsabilitat ja que és com el notari, que dona fe i ha de fer testimoni de tot allò que s'acorda a les reunions de Junta, si voleu contactar amb ell ho podeu fer a través de (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Bé tots els companys de Junta i col•laboradors, Marta, Inés, Antonio, Miguel, Jaime, Ferran, Ana, Cristina, Juan, Ramón, Francisco, Jesús, Vicente, Manjón, Palma i jo mateixa, esperem que aquesta nova via de comunicació sigui afectiva i àgil per a tots.

 

Gràcies.

Cristina Anés Prades

Arxivat a: General

Actualitat

Núvol d'etiquetes