La situació econòmica actual com venedors que sou, la coneixem tots i d'aquests temps difícils l'Associació tampoc es lliura.

Els pressupostos són molt inferiors a anys anteriors però quan els meus companys em van escollir com a tresorer, em van deixar clar que no s'anava a permetre la pèrdua de serveis i avantatges per a tots els nostres associats sinó tot el contrari i amb satisfacció puc dir que s'ha aconseguit. 

Assessoria fiscal / laboral i jurídica de qualitat, amb una atenció més professional i adequada, declaracions de renda gratuïtes excepte casos que es surten de l'activitat normal amb preus ajustats, millors mitjans logístics així com mitjans informàtics més d'una important millora en les cobertures de la assegurança. 

Pagament de publicitat de major import amb menys diners rebuts per les màquines de tabac.

S'han reorientat i reduït despeses de les partides més importants pel que fa a costos econòmics però que no es repercutien en benefici de l'associat.

És molt important recordar-vos que tal com ens vam comprometre, i ens vàreu exigir s'estan actualitzant els comptes de l'associació, el que significa un enorme esforç humà com econòmic, però és una cosa obligada per estar dins el marc a què obliga la legislació i que a partir de l'entrada de la junta actual es compleix.

Aquests resultants són realment difícils d'aconseguir mantenint els ingressos actuals que no cobreixen els serveis que oferim pel que s'estan ajustant totes les despeses possibles i buscant alternatives econòmiques que permetin un major benefici per a cada associat i un dèficit zero, sense minvar la qualitat de els serveis a oferir; la nostra recompensa és aconseguir-ho.

Com a tresorer em sento molt satisfet, en l'última assemblea he vist la vostra conformitat i grat per la forma en què estem treballant, pel que em sento agraït i obligat a que en la pròxima assemblea millori la vostra satisfacció, doncs compto per a això, amb la vostra necessària col·laboració .

Dir-vos a tots que el temps que porto treballant per a vosaltres m'ha enriquit humanament i m'han aportat unes noves companyes i companys sense els quals difícilment aquests èxits s'haguessin realitzat.

Finalment recordar-vos que tot el nostre esforç resultaria feble si no rebem l'empenta de la vostra col·laboració i implicació per afrontar els problemes que bé coneixem.

Atentament,

Tomás García Marti 

Responsable Àrea Econòmica