Benvolguts/Benvolgudes

Us vull adreçar des d’aquí unes paraules per intentar entre tots millorar la nostra feina.

El nostre sector està passant per uns moments convulsos, com d’altres sectors. Les noves tecnologies i el canvi d’hàbit de la societat per informar-se és un dels nostres principals problemes.

Un altre dels problemes endèmics que patim és la nostra relació comercial amb les distribuïdores. Un dels nostres objectius és treballar per millorar les condicions comercials actuals i la de vetllar perquè es respectin aquestes condicions.

Actualment la distribució de premsa i revistes està repartida entre dues empreses, Logista i Boyacá. ambdues són empreses que operen a nivell nacional (per nosaltres Logista és SADE i Boyacá és Marina Press) i són les que actualment porten més volum de gènere.

Aquesta situació també afecta els venedors de la resta del país i per aquest motiu s’ha creat una Comissió Nacional, on nosaltres hi estem, per poder tenir més força a l’hora de negociar amb aquestes empreses.

Però la força també ve de cadascú de nosaltres, necessitem ser un col·lectiu unit per demostrar-ho davant dels editors i distribuïdors, i és per aquest motiu que sempre us demanem la vostra col·laboració. Necessitem que ens informeu de tot allò que us arribi al vostre punt de venda, és primordial per nosaltres que els associats us impliqueu en tot el que ens envolta.

Esperem que entre tots aconseguim millorar la situació dels punts de venta, i preservar els nostres llocs de treball.

Gràcies.

Cristina Anés Prades