NOTA INFORMATIVA Suscripcions, MARINA.

27/05/2018

Us informen de que Marina Press ha detectat que alguns companys.........

Benvolguts companys,

Us informen de que Marina Press ha detectat que alguns companys en determinats diaris passen pel datàfon més targetes de subscripció que exemplars tenen en servei. És a dir, com a exemple, passen 3 subscriptors del Mundo Deportivo però en reben 2 diaris en total. 

Han decidit que a partir d'ara tots els excedents els facturaran. Pel que fa a La Vanguardia, tindran en compte el nombre total d'exemplars rebuts, sense fer distinció entre idiomes perquè entenen que hi ha subscriptors que canvien l'idioma (és a dir, tenen en català però agafen el castellà o a l’inrevés) o que s'acaba un idioma i agafen de l'altre. 

Si rebem més informació, com sempre, us mantindrem informats.

Salutacions

Arxivat a: General

Actualitat

  1. Vista trasera
    25/07/2019
    L´empresa USP està oferint la instal.lació d´un caixer automàtic(ATM) als punts de venda.
  2. 19/07/2019
    Ja tenim disponibles els titols Hola Barcelona a l´Associació
    Arxivat a: General

Núvol d'etiquetes