Benvinguts a la nova pàgina web de l’Associació, una eina que esperem sigui d’utilitat pels nostres associats i per aquells que vulguin informació sobre el nostre sector.
Veureu que s’ha canviat el nostre logo així com s’han renovat les nostres oficines, la nostra intenció és la de modernitzar i donar un aire renovador.
En els diferents apartats trobareu tota la informació que busqueu i esperem que sigui d’utilitat, també fóra bo per nosaltres que utilitzeu la pàgina pel dia a dia com via de comunicació entre nosaltres.
Com d’altres sectors ens hem d’anar adaptant a les noves tecnologies i saber fer-ne ús d’elles per trobar noves formes de treball, i també us animem a que treballeu amb el nostre programa informàtic, cada cop som més els que ho fem servir.
Per tot plegat esperem la vostra col·laboració per fer aquesta eina útil a tothom.

NOUS SOCIS

Ser un més, participar o simplement assabentar-te del que t'interesa, perquè al nostre sector la informació és el més important.

Fes-te soci

NEWSLETTER

Rep en el teu mail les últimes notícies i articles d'interès relacionats amb el sector de venedors de premsa.

Subscriute

 

SERVEIS

Atenció al associat

En aquest departament tenim varies funcions:

 

 

 

 

 

Assesoria Fiscal i Laboral

 Els serveis que la Societat ALFAGEST AUDITORS, SL, com a assesoria fiscal i laboral de l'Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província ofereix als seus associats, són els següents:

 

 

 

Assesoria Jurídica

 • Visites concertades tots els dimecres per la tarda a la seu de l’Associació.
 • Consultes telefòniques de contingut jurídic i/o administratiu els dimecres per la tarda

 

Assesoria informàtica

L'Associació vol potenciar que els punts de venda intentin rendibilitzar al màxim.

KIOSLIB: Software per a quiosc i llibreries.

Amb la nova versió podreu gestionar el vostre negoci de forma més àgil i eficaç, controlant el que reps i quedant només el necessari.

PRODUCTES

Noticies

 1. 27/05/2018
  Us informen de que Marina Press ha detectat que alguns companys.........
  Arxivat a: General
 2. 03/05/2018
  De conformitat amb el que estableixen els articles 15 i 26 dels nostres estatuts, em plau convocar-te a l’Assemblea General Extraordinària, em plau convocar-te a l’Assemblea General Ordinària de l’…
  Arxivat a: General
 3. 10/04/2018
  L'aprovació de la Llei 6/2017, de 24 d'octubre, de Reformes Urgents del Treball Autònom permet gaudir de la 'tarifa plana' durant un any, guanyar flexibilitat en les seves cotitzacions i augmentar …
  Arxivat a: General

Partners